haha



Haha smart kille. hoppas inte lasermannen heter Andersson eller Svensson i efternamn:D

Kär i en bög.

Njuter för fullt av allt vad singellivet har att erbjuda, där brand "kär på 10 minuter fenomenet". Det är nämnligen så att jag kan bli det. Kanske inte kär som i förälskad, men pirrkär. Det har jag blivit, för första gången på denna singeleran. I en bög. Eller kanske bi. Damn. Träffat en helt underbar man, bara kände hur underbar han var direkt. och jävlar vad snygg han är. Sjukt snygg. Han råkar dessutom vara en väldigt känd finsk skådespelare.
Umgåts med honom hela dagen, och det har verkligen känt som han har flörtat med mig. Alltså han är inte bög som i tjejig, man kan lixom inte gissa att han är det om man inte Vet det. Trodde hans "flirtar" var bara inbildning på min sida, eftersom han är så himla charmig i sig själv, men sen berättade han att han hade haft tjej förr, och att han egentligen inte brydde sig så mycket om vilket kön personen man är kär i. Alla är ju människor lixom och man kan inte hjälpa vem man blir kär i. Alltså han är verkligen perfekta mannen.
Fick nyss ett mail av han där han skrev att han gärna ville bjuda hem mig på middag imorgon för att han tyckte jag var en så underbar människa och han ville gärna träffa mig innan han ska till Paris för en filminspelning.
men jag ska ju till min bääästis imorgon, så det får bli när jag kommer hem. Bra att dra ut på spänningen lite tror jag;) Dessutom är det nog bra att inte nappa på allt direkt. Men vad tor ni, kan han vara intresserad av mer än vänskap, trots att han är bög/bi? :) eller är det kanske bara jag som är blåögd?
Hursomhelst är det spännande. Typ som en vän till mig *anonym här*  som ligger med en 45-åring. För att det är så jävla spännande. Det är lixom något nytt, som man inte gjort innan och man vet inta vad nästa kapittel innehåller. Jaja, jag har iaf sett mig själv ha sex med en bög i huvet, och det var nice.

Fortsättning följer.
Puss!


Singel och på g!

Först vill jag dela med mig av just nu bästa låten. Triggar den som fan på guran, beroendeframkallande!



Också känner jag mig som 14 på nytt idag. Så sjukt härlig känsla! Drog på mig rödaste läppstiftet, snyggaste outfiten och bara dansa till bästa musiken. drog sedan till Skurup, där jag hade min tonårsera och rockade loss med Lina..HB_LINA.  Lika galet och härligt som förr, awsome!
Känns så skönt att vara singel just nu. Man behöver lixom inte vara vuxen på samma sätt. Shit the same om pengarna är slut och man gjorde bort sig för hela svenska folket. Man bara fortsätter le och skämma ut sig lite till. Tror jag har tappat all skamkänska sen jag blev singel, av okänd anledning. Nu tycker jag bara det är roligt igen att skrika konstiga ord till främlingar, dansa runt på konsum och moona genom bilrutan. testa, man blir glad och folks reaktioner är bara bäst. Tycker det är kul att skicka fnitter-sms till 10 hanar samtidigt. tycker det är gott att äta nudlar till middag och härligt att vakna bakfull. Det påminner mig att ingen behöver tycka nåhot alls om mig, och jag älskar mig själv villkorslöst. Imorgon ska jag dessutom hämta ut ett par vibratortrosor som jag beställt, som en singelpresent till mig själv.
Sen ska jag ju kasa till Jönköping och hälsa på bästis på lördag! bah, längtar ihjäl mig!
Puss och porr

Var sexig och få vad du vill.

Vi kvinnor saknar tyvärr vår del av makten i samhället. Jag tror det många gånger beror på att vi saknar insyn på våra tillgångar. Vi har nämnligen ett väldigt kraftfullt verktyg, mer kraftfullt än pengar att tillgå; SEXIGHET. Detta verktyg råkar oftast också vara männens svaghet. Det är nämligen så att män stänger av ca 70 procent av sin hjärnkapacitet när dom är kåta. Så oavsett vad du villa ha, om det är en drink på krogen, att pojkvännen ska gå med på att skaffa katt, komma undan något dumt du gjort, högre lön eller kanske att din trasiga bil ska gå igenom besiktningen; Be sexy and get it!
Oftast räcker det med lite urringning, ett förföriskt kroppspråk, liten handpåläggning eller viskning i örat. då slår det slint på männen och dom bara måste ge dig vad du ber om. Funkar alltid. Jag vet att många anser att detta kan vara moraliskt fel eller kvinnoförtryckande, men jag tycker helt klart tvärtom!! Att försöka göra oss till män är däremot förtryckande mot det kvinnliga könet. Att lyfta fram just vår kvinnlighet och sexighet är bra. Det är ju något vi är begåvade med som inte männen har. Jag är feminist men har fortfarande bh och höga klackar, sminkar mig och och har kjol. För att jag älskar min kvinnlighet och vill inte vara utan den för att komma någonstans. Jag  vill ha den för att jag är stolt över den. Det finns en anledning till att män införde i islamen att kvinnokroppen är en skam och inte får synas. För att män kan bli förförda och kvinnan får makt. Och har muslimska kvinnor tillräckligt med makt i regel? Nej. Samma sak gällde faktiskt även i kristendommen för inte så längesedan, kvinnlig sexualitet var skam. Vi blev brännda på bål För att vi "utnyttlade vår sexualitet och hade sex med djävulen". Det var dötstraff på kvinnlig onnani för bara ett par hundra år sen. Varför har då männen tagit till dessa åtgärder? För att de vet att vi har makt över dem med vår sexuallitet. Det är dax att vi också förstår det. Och det är varken fult eller omoraliskt. Det är vår styrka och rättighet. Testa, det funkar.

Puss


Garanterat en man som gjort dendär pratbubblan.

Pissfödelsedag

Jag hatar ex. Ex i alla former. Mina ex, mina kompisars ex, killars ex. Speciellt om dom är snygga. Men just nu hatar jag mitt eget, senaste ex. Tror det är första gången (förutom när jag fick veta om otroheten) som jag känner ett riktigt, själsligt hat, ända från tårna. Kuksvett.
Jag har nämnligen väldigt svårt för att verkligen hata. Visst kan jag känna mig sårad, eller tycka illa om någon. Men hittills har jag bara hatat en person (som jag träffat i verkligheten) på riktigt. Mattias.
Men nu finns Jacob med på den listan.  Strongt jobbat.
Och så har jag fått ennu en dålig vana. Dricka vin så fort jag är arg eller ledsen. Precis som det inte räckte med cigaretterna, kaffet, chokladet, ingen motion och dåliga sömnrutiner, haha!
Får ta och hålla mig glad helt enkelt:)
Är nog lite extra irriterad med för att jag försökte göra födelsedagen till en trevlig shoppingdag, haha trodde jag. Hade visst glömt att alla klädkjedjor försöker spara in på material genom att göra alla kläder så pyttesmå det bara går. Vad gör vi som är lite lönnfeta då? Ska man vara naken om man är tjock?
jaja, får la lalla runt i ridkläder dygnet runt ett tag till. För man får iaf ha kläder på sig när man rider, fast man är tjock.
Ocer and out

Förbannad

Ush. Fick precis höra att en vän till mig, vars inneboende som är gay har blivit utsatt för äckliga jävla röv nassar. Dom har kört på han med sin bil, gjort inbrott i deras lägenhet, snott hans dator, skickat hot sms och slagit ner honom - BARA FÖR ATT HAN RÅKAR GILLA ANDRA KILLAR. JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!! äckliga jävla kukar!!!!!! dom kan dööööö!!!!!

ush.
Nä, nu ska jag inte bara vara negativ. Jobbigt för er som läser kanske. Fyller ju år imorgon med. Önskar mig en natt med Jocke Berg, undrar om jag får det.


Min blivande man.

åh, vill bara slicka han på halsen!!!!

Också ska jag dela med mig av en stämningsupphöjare:




haha så söt. En sån unge ska jag få med Jocke Berg.
 Tror nämnligen ägglossningen knackar på lagom tills imorgon.
Oj vad fjortis jag låter nu. Döm mig inte, år hög som ett hus på smärtstillande.

Peace!

ligglös date och sexleksaker

Sen jag blev singel har jag slutit ett avtal med mig själv: Jag ska göra något nytt varje dag.
Det har jag hållt so far. Har nämligen varit på date, vilket jag aldrig varit tidigare på det sättet. Speciellt inte på kryckor.  Dessutom var det en date med någon jag träffade över nätet. Det trodde jag verkligen aldrig jag skulle göra! (bara faktimet att bli medlem på en sån site var förvånande för mig).
Hursomhelst verkade snubben jättetrevlig, rolig och smart. Dessutom var han skitsnygg på bilderna, så vad har man att förlora lixom? :) Så jag boostade upp mig för att ÄNTLIGEN få ett ordentligt skott i råttan efter en trevlig kväll, hela brud-kittet du vet, raka vartenda jävla hårstrå på kroppen, smörja in sig med diverse krämer så huden är mjuk, måla tånaglarna, ta på sig skitheta trosor (som är grymt jävla obekväma) etc.
Stapplade på tåget med mina kryckor, kände mig snyggast i världen och hel oslagbar. Möter upp han på stationen, för att sen ta bussen till bio. Fick en smärre shock när jag såg han. Haha, iiinte som på bilderna. Fattar inte hur man kan se så jävla olik ut i värkligheten som på bild. Asså han såg defenitivt bra ut, men inte så pangsnygg som på bilderna. Kort och gott, jag kände inte för att kasta mig över honom.

Och så har jag en bekännelse att göra. Skämms som fan för det. Men jag kan inte vara med killar som har fula skor. Jag lovar, det låter lika sjukt i mina öron som i dina. Är generellt inte så ytlig eller inskrängt, men när det gäller skor så går det bara inte om dom är fula. Henrik hade dom fulaste skorna i världshistorien. Den KAN tillochmed vara så att han blev fulare i verkligheten för att skorna var fula. Fan Ronja, skärp dig. Skämms fan tillochmed över att ens tänka på det. Fy på mig!

Aja, såg Paranormal activity 2, jag var inte så rä men han trodde nog det och frågade om jag ville hålla handen. Ville inte vara taskig så vi höll varandra i handen. Han var nog mer rädd än jag, för jävlar vad han squeezade min hand när det blev läskigt. Det tyckte jag var väldigt gulligt faktiskt.
Efter bion gick inte mitt tåg förräns om en timme så jag följde med han hem på en kopp the sålänge.
Det var la trevligt, men han var nog nervös. snackade mest om att han inte hade några tavlor och typ pengar.. Kändes inte som bra samtalsämne på första dejten. Men han försökte iaf:) aja, blev inget mer och har inte hört av honom, så så var det med det. Men nu är man den erfarenheten rikare:)

Blev medbjuden på sexparty av min kära vän Lina idag med, var trevligt! Även om jag är invalid fortfarande känns det skönt att komma ut och damma av sig lite.. Där fanns inga fina hanar, men jag köpte ett par trosor med inbyggd vibrator, hihi:D och frärrkontroll till såklart. Singellivet, here I come!!

Have a hangover söndag hjärtana.


Måh!

Som ni vet så har jag ju separerat från min pojkvän, och därmed fått lämna huset och flytta hem till päronen igen, vilket verkligen inte håller i längden. Har haft bajssvårt att hitta något nytt hur att hyra, vill ju inte sätta mig i lägenhet med hundarna. Och husen är fan inte billiga. Men, så hittade jag ett jättefint och billigt hus, ringde och var skitglad. Så frågar gubben:
-Hur gammal är du?
-21.
-Det är fan för ungt, du!
- Men jag är skötsam och ordentlig och har ordnad ekonomi. Det finns även referänser från tidigare hyresvärdar.
-Det skiter väl jag i, vill inte ha någon jävla tånåring i mitt hus, tack o hej!

Bah, GUBBJÄVEL!
Blir så trött på alla som har fördommar hela tiden. Är det inte för att man är ung så är det för tatueringarna eller stilen eller något annat. Varför inte ge alla en chans lixom?

Jaja, nog ganska tråkigt för dig att läsa om, men jag är uppgiven och arg.
Också är jag sur och vresig för att jag inte fått skott i råttan på länge. Jävligt lyckat att bryta bäcknet När ma är kåtast i världen. Bäcknet av alla kroppsdelar. Alltså jag hade ju lätt kunnat ligga med ett brytet ben eller så.

Du kan visst göra skillnad!

Vill slå ett ordentligt slag för all sorts välgörenhet.
Ordet välgörenhet är ett ganska stort begrepp och kommer i många olika former.
För mig kan välgörenhet vara allt från att ta avstånd till negativitet, negativa industrier, skänka pengar till olika stiftelser, volontärarbeta, mobbning, djurrättsfrågor, svält, jämnlikhetsfrågor, ja, you name it!
Men vad jag vill slå ett slag för är den lilla skillnaden. Blir så trött när jag pratar med människor som säger " det spelar väl ingen roll om jag är vegetarian, djuren dör endå" eller " vad gör mina 10 kr för den där uteliggaren?" t.ex....
Saken är att om ALLA gör SÅ GOTT DE KAN, oavsett hur lite det må vara för oss, hade inte världen sett ut som den gör. Jag äter inte kött, och det är ofta jag får höra "tror du verkligen det gör någon skillnad att du inte äter kött?"
Svar: JA.
Självklart kanske inte djurindustrin skär ner på sitt madness pg.a. mig, men kanske pg.a 100 av mig?
Och bara faktumet att jag tar avstånd och står på mig, kanske genom min livstid kan påverka åtminstone en människa att göra som jag? Och den människan kan i sin tur inspirera en annan, and there it goes. Du fattar, dominoeffekten.
Detta betyder absolut inte att jag ser ner på människor som äter kött eller inte skänker pengar till världens barn. Jag är inte heller perfekt, jag har ju bil t.ex, som smutsar ner miljön. Men jag försöker köra så miljövänligt det bara går. Alltså, den lilla skillnaden, som inte kostar oss något, men gör så mycket om alla hjälps åt. Man måste inte alltid offra något för att göra världen lite bättre.
Dessutom hänger alla förtryck ihop,
Så om du står emot ett förtryck inspirerar du till att protestera mot all sorts förtryck.

Så nu vill jag avsluta med en liten önskning, snälla du, Gör en liten skillnad idag. Om det så är att skänka ett litet barn ett varmt leende, ge en hemlös en korv eller sortera dina sopor, do it! Kärleken sprider sig som pest!

Puss och värme


Maybe he´s just not that into you.

Japp, ligger fortfarande i sängen och är invalid. Sjukt påfrästande faktiskt.
Men, när man ligger här har man ju tid att t.ex. plöja igenom en massa filmer. Vilket jag har gjort, och fått en uppenbarelse.
Ett oändligt hett ämne är ju varför tjejer dras till idioter, kastar pärlor åt svin, som Uggla sa, om och om och om igen. Förklaringen i "Maybe he´s just not that into you" är genialisk. Allt man är inprentad sen barn, nämnligen
"Han är taskig för att han tycker så mycket om dig" eller "kärlek börjar alltid med bråk" eller "Han pratar inte med dig för att han är kär i dig och vågar inte"
Detta måste nästan alla tjejer hört, aight? Det värsta med detta är ju att det genomgående, från barnsben är killarna som sätter reglerna. Och tjejer ska acceptera att bli illa behandlade, för det betyder ju kärlek. Även om man inte reflekterar lver det i vuxen ålder tror jag vissa saker sitter så hårt inprentat i vårt undermedvetna att det på något sett påverkar oss, trots att vi vet att det är fel. För när man var liten så var ju allt mamma sa lag. Hon kunde ju inte ha fel.
Dessutom är vi uppväxta med en generation 40-talister som fortfarande lever kvar i den gamla kvinnosynen, äktenskapsynen. Jag menar alltså farmorfarfar, mormormorfar. Även om man inte kan dra alla över en kam, så är ju den generationen generellt kvar i "kvinnan arbetar inte, hon sköter hushållet". Även om detta inte i alla avseenden är fel, om nu kvinnan vill detta, så inkluderas där även att mannen bestämmer. Bestämmer allt, även över deras liv. Vi kvinnor bara finns och ska vara tacksamma för det vi har.

Detta är alltså de människor, den synen vi växt upp med som förebilder. Konstigt att man är skadad?
Vad jag vill komma fram till är att om man bara hittar orsaken till sina problem är dom mycket lättare att lösa.
Myself har jag dragit på mig tidernas värsta svin, trots att min närmsta familjebild, alltså mamma och pappa är sund. Så det kan jag ju inte skulla på. Så varför lär man sig aldrig då? Jag kan ärligt och kaxigt säga att jag är en väldigt stark kvinna, som verkligen kan stå upp för mig själv, men endå har jag dragit på mig svin efter svin. Fullt medveten om det, och jag är inte ensam. Så, om du sitter där och undrar över din killes dåliga beteende så har jag nog svar på det mesta. Det är ju det possitiva med allt detta. Vad jag inte har några svar på är när och hur man bryter detta beteende. För det måste ju vara något i mig som dras till dessa svin, för sån otur kan man väl inte ha? När jag nådde botten och hade det värsta siv av dom värsta, dvs. En sån som misshandlar och våldtar, borde man ju kunna bryta "svin-digger-beteendet" men inte då. Då hittar man en ny kategori av svinhögen. Om du vet varför ska jag personligen se till att du får nobelpris.

Så tjejer, TA INGEN SKIT!

Puss och kärlek



Taskigt läge.

Som ni vet ligger jag jävligt fast i sängen, kommer lixom inte härifrån. Självklart blir jag dökass imagen då. (!) Är nog alla jävla mediciner jag har proppat i mig, men alltså helt ärligt. Du vet när man är så jävla kass i magen att man bara måste springa på toa stup i kvarten, så är jag nu. Fast jag kan inte komma till toa stup i kvarten. Haha. fast det är egentligen inte roligt. Kan säga att jag har nått en helt ny dimension i livet av detta. att hålla sig när man är kass i magen. Hålla sig riiiktigt länge. Det tar mig nämnligen ca 30 min att ta mig till toa, som är ca 10 meter från sängen. Och detta är en jävligt smärtsam och jobbig process som kräver minst 2 medhjälpare. Hursomhelst jobbar jag jusst nu på att dricka mängder av kamomillte för att lungna magen, som jag för övrigt måste dricka ur sugrör eftersom jag har nackkrage. Det är också en ganska rolig upplevelse. Tror jag kan bjuda på en fin bild på mig från sjukhuset, klarar bara inte hämta kameran och sladden nu, men det kommer:)

Också vill jag tacka Gustav för din fina kommentar och medlidande, det värmde:)

Puss och kram alla goa!




Bild på min älskade Pilevad (inte han som kastade av mig)

Invalid.

Okej, har tillbringat hela natten fastspänd på akuten. Har lyckats bryta bäckenbenet, få blödning i svankryggen och förvärrat min whipplash. Är hög som ett hus på morfin.

Såhär gick det till:
Eftersom jag har en whipplash sen innan, och även fibromylagi så fick jag lägga ner ridningen. Jobbade innan som beridare. För ett par månader sedan upptäckte jag att jag kunde rida islandshäst igen, eftersom dom är så mjuka. Fick hem min älskade Pegasus och har ridit honnom nästan dagligen, vilket har varit bland det bästa som hänt mig. Igår red jag, och pang så började han bockhoppa utav helvete. Tillslut åkte jag av utav bara fan. Säger bara: SMÄRTA!!! kunde inte röra mig. Låg bara där på marken. Självklart var jag livrädd för min nacke eftersom jag inte kunde röra benen. Som tur är spran Pegasus hem och pappa såg honom och började leta efter mig. När han hittade mig ringde han ambulansen, som kom typ en timme senare. Trodde fan jag skulle dö den timmen. När dom väl kom hade dom inte heller fattat att jag låg en bra bit från vägen, upp förbi kullar, så dom kunde inte köra in med ambulansen. Tillslut fick dom uppp mig på båren och på med nackskydd och skit, men dom var bara 2 och kunde inte bära mig. Då ringde dom brandkåren. Lucky me kom det 4 heta brandmän och räddade mig. Väl på väg till lasarettet i Lund Tryckte dom i mig 5 doser morfin och fixerade upp hela ryggen och spände fast mig som fan. När vi kom in på akuten Blev det liv i luckan. typ 5 läkare tror jag det var som höll på med mig. Dom skulle få av mig alla kläder utan att röra mig, så dom klippte upp alla kläder. Läkaren som gjorde det var jävligt het. Dom klippte verkligen upp allt, inklusive underkläder. Sen fick jag ett finger i röven, och så säger han: knip åt, ska bara se så närverna funkar. Jävla as. Sen ryckte dom ut mina piercingar och spände fast mig lite till och skickade mig på rötgen. Vad händer då? JO, jag blir akut kissnödig! Då låg jag alltså raklång på rygg, fastspänd från topp till tå och fick under inga omständigheter röra mig. Det var helt enkelt bara att gilla läget. Där låg jag fastspänd, kissnödig, törstig, röksugen och i otrolig smärta i ca 6 timmar. Som tur är fick jag iaf mer morfin. Tillslut spände dom upp mig och jag fick killa i en jävla bjöja, för jag fick ju inte resa mig. Fy fan, helt sjuk känsla och helt sjukt svårt. Hursomhelst, här ligger jag nu raklång i sängen. Lär ligga här ett tag. Fick en rollstol med mig, vet inte när jag kan förflytta mig dit. Jag tycker synd om mig själv just nu.

Puss

Ted.

När jag inte har något bättre för mig tänkte jag berätta om gamla knull. Eftersom jag inte får något jävla sex just nu får jag gotta mig åt det förgångna istället.

Ted och jag Träffades en nyår. Tyckte han var typ det snyggaste i hela Skurup. Jag och bästis drog hem den natten, och jag fick hans nummer. Minns att jag och Lina satt hemma (vi bodde ihop) och fnittrade om vad vi skulle skriva, duvet som man gjorde på the lost time, när ingenting var allvarligt. Vi fick nog ihop något lamt och dagen efter typ eller något kom han hem till mig. Innan Lina gick hem till sin mamma så vi kunde vara själva porrade vi upp hela huset, minns att vi tände en miljard ljus. När han kom hade han cowboyhatt på sig, vilket jag då tyckte var det sexigaste ever. (red western då). Minns att han började smeka mina lår när vi satt i soffan och sen tog det inte lång tid innan alla kläder var på 3 kvart och hans tunga i min heligaste. Kan ärligt säga såhär i efterhand att ingen slickar som Ted!

Sen hadre vi en jävla massa sex, och hatten satt kvar på såklart. Måste även säga DAMN, han hade fin kropp. Jävlar vad fin den var. Men kyssas kan han fan inte. Känns som att han typ misshandlar ens tunga.

Det var första av alla gånger vi hade sex. Känner Ted än idag, och sex har vi alltid haft med ganska gämna mellanrum. Når båda har varit singlar. Ibland knullar vi i skogen, ibland i bilen och ibland på köksbänken. Ibland Har jag och bästis tömmasperma-möte på hans toa när hon samtidigt haft en annan godig. :)
Men nu har han brud, lagom som jag är singel och kåt. Svettlana från Ryssland, smaka på det!

Puss




ARG!

Är arg på mitt ex Jacob. Jävla rövhål. Till alla er som funderar på att förlåta en otrohet: GÖR INTE DET! Är man så feg och äcklig att man är otrogen och ljuger om det är man nog så feg och äcklig annars med. Och troligen ljuger man om det mesta annat med. Och uppenbarligen om själva otroheten. med. Rovhål. Jacob t.ex höll det bakom ryggen på mig i 1,5 år. Och ursäkterna är lika äckliga. Som hans: "Du hade ju missfall med vårt barn då så vi kunde inte ha sex eller festa så jag fick knulla med någon annan" Tack för den fina förklaringen televerket. Alltså, jag är nog den kåtase människan på jorden men det finns fan gränser för hur lågt man får sjunka. Tror jag har lite högre respekt för mig själv och min omgivning än så. Hoppas du också har det. Hoppas du aldrig behöver ta skit från din partner. Och hoppas du alltid är trogen.

Puss och kärlek till alla ärliga och härliga människor!



Nakenhelg

Drog till bästis i Jönköping i helgen. Sååå härligt! Hon hade ordnat lite fest för mig i fredags, askul! (bilder kommer). Hursomhelst slutade det med att jag och hon söp alla grabbar (utom Ola som är tjej) under bordet totalt. ett shotrace och alla killar var däckade innan tio. Och så sprang jag runt området i underkläder för att visa min kärlek till Lina, och Mikael naken.

Tack för allt och världens goaste mat, Angelina! ( angiek.blogg.se)

Och så red jag Pegasus idag, det var inte kul. Han var så jävla pigg och jag flög runt som en nyknullad kärring.

Och nu är jag arg. Är  fan ashamed över att vara svensk just nu. Arg på sverigedemokraterna och på alla okunniga jävlar som röstat på dom.  Har såklart varit förbannad enda sen dom jävlarna kom fram till ljuset, men nu får det fan vara nog! Det har blivit en hel del debatter om att vissa säger " dom förtjänar inte sin plats i rikstagen" Då kontrar de flesta röstare med " Jo, för dom blev faktiskt inröstade av svenska folket". Det är ett demokratiskt land, och visst, dom som blir framröstade har därmed rätt till  son plats, OM MAN HAR MARNADSFÖRT SIG PÅ ETT ÄRLIGT OCH RÄTTVIST SÄTT. Det har fan inte SD gjort. Därmed tror folk att dom röstar för en sak, men i själva verket faller den på något annat. Hade alla människor vetat vem SD egentligen är hade inte så många röstat på dom, och därmed hade dom inte kommit med i riksdagen. ALLTSÅ. SD ÄR INTE VÄLKOMNA OCH 90 PROCENT AV DETAS RÖSTARE ÄR OKUNNIGA JÄVLAR SOM INTE VET VAD FAN POLITIK HANDLAR OM. rästen är äckliga jävla nynazister. dom kan dö.

I slutändan är vi alla människor av samma värde. Det är inte invadrarna det är fel på, det är invandringpolitiken och svenskarnas sätt att tänka och agerra som är helt åt helvete.
Over and out



bajskallaskitäckligamögsverige!

hellre en ball calle i kanalen än en kall balle i analen



Ronja testar nätdejting.

Något som jag aldrig trodde jag skulle göra är att söka kärlek på nätet. Men, ssist jag var hos bästis i jönköping hjälpte hon mig att göra en sida, som jag inte varit inne på sen dess. Gick in idag, uttråkad och hade fått en del mejl. Måste bara dela med mig om ett, detta var ju ball!

Hur gör man för att fånga din uppmärksamhet då? Räcker det med ord tro? Står ju inte så mycket annat till buds här. Ord... ja... gillar ord....små och runda, eller STORA och HÅRDA, det finns så många, svårt att veta vilka som funkar för dig?

Nyfiken på vem du är, och hur du är, vad du gillar, vad du fantiserar om. Vad får dig att spinna? Vad får dig att gny? Vill veta allt! Men får väl behärska mig lite annars blir det här rena förhöret, och det kanske inte är rätt sätt...

Får berätta lite om mig istället. Jag älskar sex och tjejer i de flesta former. Därför jag är här. Har en väldigt livlig fantasi som ofta drar iväg med mig. Endel fantasier har jag förverkligat, andra väntar fortfarande på att bli verklighet och endel gör sig kanske bäst som fantasier endast. För mig är sex mer än att bara knulla. Avancerat hångel just på gränsen på en strand, eller i bion mörker är underbart. Älskar förväntningarna, längtan, åtrån. Njuter av långa förspel, kan nästan inte få nog av att använda läpparna och tungan. Och så va det fantasierna, jag sluter ögonen, lever mig in, ger mig hän, inte heller främmande för att kela på distans, i chatt, telefon, eller mail...

Om du känner minsta lilla pirr eller nyfikenhet så skriv! Du kan alltid bryta efter nästa mail, eller nästa! Inget att förlora! Mycket att vinna! Nu är jag aldeles mjuk i knäna och väldigt hård någon annan stans. Skulle bli glad över att höra av dig. På riktigt.

Puss!


kvinnokroppens advokat

Blir så ledsen varje gång (nästan) man pratar utseende med brudar. Alla klankar vi ner på något. oftast på helt ovesäntliga saker. Och, faktiskt, ganska ofta på det som gör oss till det vi är, kvinnor. Jag menar, folk brukar ju tycka illa om sånt som sina bröst, antingen är dom för små eller stora eller hårda eller mjuka eller så är det fel form eller så är det allt. eller sina lår, höfter och rumpa. samma sak där. eller celluliter, hallå, det hör till lixom! vem fan har inte några gropar här och där? Och vad gör det? Eller, tro det eller ej, så klagar folk på sina underliv. Alltså. HAALLÅÅÅ!!! Dags att vaaknaaa!!

Såhär tycker jag: (och nej, jag är inte det minsta lesbisk).

-alla kvinnokroppar är vackra, bara man bär upp den med stolthet.
Tänk efter, så kommer du hålla med mig. För visst har du sett kroppar som har varit vackra, i ALLA storlekar, modeller och former? :)

När det kommer till både bröst och höfter och rumpor så är det faktiskt så att vi kvinnor blivit velsignade med detta av en väldigt fin anledning, nämnligen att skapa fler liv. Jag är stolt över mina bröst för att dom är mysiga idag, och kommer kunna föda mina barn i framtiden. Jag älskar mina höfter för att dom är kvinnliga och kommer bära upp en graviditet i framtiden.

Jag älskar mitt underliv för att det är en ball kroppsdel, oavsett hur den ser ut, (öh, vad spelar det för roll lixom?) och för att den ger mig fysisk njutning, ger mig ett bra verktyg att visa kärlek på, samt kommer ge mig barn i framtiden.

Nu tror jag hälften reagerade när jag skrev att jag kan visa kärlek med muttan. Då menar jag såklart i ett förhållande. Helt ärligt, ibland kan faktiskt lite awsome sex vara bättre än 100 samtal.

SÅ, brudar, res er upp, fatta hur grymt bra skapade ni är, och vad ni kan göra med er kropp. Inte vad som visuellt är "fel" med den. Allt har en funktion, är inte det viktigare?

Puss och kram




flintis och stolt.

Färgade nyss håret. Hade en bad feeling innan, att jag kanske mixtrat lite för mycket på sista tiden. Gjorde det endå. Håret åkte av. Inte allt, men fy fan vad det lossnade hår! hehe. Det sjuka är att jag upptäckte att jag smålog för mig själv när jag märkte det, typ som att retande säga till sig själv: din dumme jävel, jag sa ju åt dig att låta bli!

Skitsamma.

Träffade Jacob idag, mitt ex. Han har nämnligen passat hundarna nu när jag svirat på Kreta. Det blev ganska sjukt allting, jag har verkligen kännt det som en lättnad att flytta ifrån honom, och inte kännt mig särskilt förstörd över att det sprack mellan oss. Men idag ville jag bara kasta mig över honom. Kanske för att jag är så desperat horny, jag vet inte. Och så fick jag en sån enorm hemlängtan till vårt hus. Vill inte bo här, kan ha med det att göra också. Husomhelst föreslår han lägligt i mitt huvodbry att jag borde flytta hem igen. Gubbjävel! Läs inte mia tankar! Skitsamma, jag tvärvägrade och höll mig kall. Stolt. Då drar han till med min svaagaste punkt. Socker! " Åh, jag saknar att få baka roliga smeter till dig!" GUBBJÄVEL säger jag ännu mer! Sen säger han: Men, vi kan väl bara tillfredställa varandra, helt utan krav? Jag ser på dig att du vill.. BAH; GUUUBBJÄÄÄVEL!!!! Så, mantrat idag har varit typ: Jag behöver varken sex eller socker. Snacka om att ljuga för sig själv. Men, jag har fan inte fallit för en enda frestelse. grymt bra.

Kallt som i en isbjörns rövhål är det i Sverige. Och här kan jag inte bo. Dör om jag fassnar. Vill krama bästis med, fan vad jag saknar henne.

dgf

nu är jag ännu kåtare!

Hej och FÖRLÅT för mitt brutna löfte om kreta-rapport. men cp datorn gick inte att koppla upp sig på där. Skit. Hursomhelst är klockan halv fyra på morgonen och jag vet inte om jag sover eller bara fått i mig för mycket konstiga örter, men vimsigt äre och jag kom hem för en stund sen. Pallar typ inte berätta hela storyn idag, men det kommer. Har iaf haft det grymt bra, och en hel del bravader har det allt blivit! Sådäe så att man tillochmed skrattar åt sig själv och sin egen dumhet lixom. Skitsamma, jag har inte fått ligga på hela resan. Nästan 2 veckor av hett flörtande, jävligt mycket finfina kroppar på stranden och en massa alkohol, men inget sex. Fatta hur jag mår nu. Måste hitt ett offer snart, annars går jag under. Jaja, vi tar det en annan dag som sagt. Puss n ciao


RSS 2.0